phoneBel ons nu0800/97 467

95,7% rating

Gratis diagnose

Klik hier !

Erkend expert vochtbestrijding

Aqua Protect is een bedrijf dat gespecialiseerd is in vochtbestrijding. Onze mensen doen een grondige diagnose van de vochtproblemen alvorens de gepaste oplossing aan te bieden. Een onberispelijke uitvoering en afwerking: daarvoor staan onze vaklui garant.

Wij hebben een ervaren team op de baan dat uitsluitend vochtproblemen analyseert. Indien uw probleem binnen ons domein valt, bieden onze medewerkers u een gepaste oplossing aan. In functie daarvan ontvangt u een bijhorende prijsofferte.

Met technische diensten te Moorsele, Mechelen, Aalter, Gent, Genk, Gosselies en Braine l'Alleud komen wij graag bij u voor een eerste diagnose van uw vochtproblemen.

Lees minder

Lees meer

Onze expert in vochtbestrijding doet eerst een grondige diagnose van de vochtproblemen

Gratis diagnose

Klare taal bij vochtbestrijding

Uw open boek

Aqua Protect is in de vochtbestrijding het enige bedrijf dat ook na de opmaak van het klantendossier steeds open kaart speelt.

Op ons exclusief klantenportaal volgt de klant, met een unieke code, het verloop van het uitvoeringsdossier. Dit op maat ontwikkeld portaal wordt met onze interne IT-omgeving gesynchroniseerd. Hierdoor heeft de klant steeds een accuraat zicht op het eigen dossier. Een klassieke internettoegang volstaat om het dossier te volgen.

Vochtbestrijding: premies

Voor het oplossen van bepaalde vochtproblemen zijn er op vandaag premies beschikbaar, waar men mits bepaalde voorwaarden kan aan voldoen.

Gezond wonen met garanties

Wij investeren onophoudelijk in opleidingen van onze specialisten. Op deze manier garanderen wij ieder werk dat we uitvoeren. Dit verhaalt zich in 30 jaar garantie voor de behandeling tegen opstijgend vocht.

Werd u hiermee verder geholpen?

Op deze pagina vindt u een basisuitleg. Voor een deskundig advies is een bezoek ter plekke noodzakelijk.
Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Om een sluitende probleemdefinitie te doen komen wij graag vrijblijvend langs.
Of vertel ons meer over het vochtprobleem in uw gebouw via onze gratis online diagnose.

Ja   Nee

Vochtbestrijding in België

Steeds meer mensen krijgen vroeg of laat te maken met vochtproblemen in hun woning. Vochtproblemen kunnen vele vormen aannemen, van een simpele vochtplek op een binnenmuur tot een kelder waar het water constant van de muren druipt. In elk geval dringt een efficiënte vochtbestrijding zich meteen op want wie er te laks mee omgaat en de vochtproblemen een tijdlang zijn gang laat gaan, zou wel eens voor aanzienlijke kosten te staan kunnen komen.

Hoe pak je nu het best de vochtbestrijding aan? Wat wij ten zeerste afraden bij het oplossen van vochtproblemen, is de ‘doe-het-zelf-aanpak’. We kunnen nu immers niet verwachten dat iedereen zomaar over de nodige kennis, ervaring en materialen beschikt om zelf efficiënt de vochtbestrijding aan te pakken. Wie toch zelf de vochtproblemen wil bestrijden, moet beseffen dat wanneer later toch iets verkeerd loopt door een onoordeelkundige aanpak, over geen enkele garantie beschikt en geen verhaal kan inroepen tegen derden.

Met welke vochtproblemen kunt u zoal te maken krijgen? Iedereen kent wel het opstijgend grondvocht dat langzaam in de muren omhoog kruipt. Ook in de kelder kunt u met vochtproblemen te maken krijgen via insijpelen langs de muren of opstuwend vocht langs de keldervloer. Een ander probleem dat eveneens een specifieke aanpak vergt, is dit van de condensvorming in huis. Dit wordt vooral veroorzaakt door onze eigen activiteiten in de keuken, badkamer of wasplaats. Dit laatste kan leiden tot lelijke, ongezonde en schadelijke schimmelplekken op muren en plafonds. Tenslotte is er ook een gerichte vochtbestrijding nodig indien u over een plat dak beschikt dat lekken vertoont.

Alle verschillende vochtproblemen in een gebouw vragen om een specifieke aanpak op vlak van vochtbestrijding. En dat is meer dan we van de gemiddelde klusser kunnen verwachten… werk voor specialisten dus zoals wij. Bij Aqua Protect doen we niets anders dan vochtbestrijding en hebben we in de loop der jaren een waardevolle expertise en een immens vertrouwen weten op te bouwen op vlak van professionele vochtbestrijding. Al onze materialen en technieken dragen de goedkeuring weg van het WTCB, wat vrijwel uniek is in de vochtbestrijding - sector. Naast de duizenden particulieren die we reeds wisten te vrijwaren van ongewenste vochtproblemen, raden ook officiële en/of overheidsinstanties onze aanpak van vochtbestrijding aan.

Het grote voordeel van uw vochtbestrijding aan ons over te laten, heeft niet enkel te maken met onze ervaring en vakkennis in vochtbestrijding, maar ook met het feit dat we tot 30 jaar waarborg geven op onze behandelingen. Niet enkel wint u hierdoor aan gemoedsrust en wooncomfort, ook uw woning of gebouw winnen op vlak van levensduur en herverkoopwaarde met de juiste vochtbestrijding.