phoneBel ons nu0800/97 467

95,7% rating

Gratis diagnose
klik hier

INJECTEREN VAN MUREN: DE OPLOSSING

Om het probleem van opstijgend vocht op te lossen wordt er bewust gekozen voor het injecteren van muren waardoor het opstijgend vocht definitief halt wordt toegeroepen.


Ons gespecialiseerd bedrijf beveelt het volgende aan voor een droge muur: het aanbrengen van een vochtwerende laag door middel van een ‘droge injectie’.


Het injecteren van muren, met de unieke én gepatenteerde Aqua creme© of Aquagel precies daar waar nodig, zorgt ervoor dat opstijgend vocht in de toekomst geen enkele kans meer krijgt. Om deze stelling kracht bij te zetten, wordt er na het injecteren van de muren maar liefst 30 jaar onderbouwde garantie op gegeven. Het injecteren van binnen- of buitenmuren maakt geen verschil: hetzelfde product werkt in beide gevallen feilloos.


Na de eerste stap bij ‘muren injecteren’ kan er over gegaan worden tot het wegnemen van alle door zouten aangetaste decoratie- en pleisterlagen. Ze worden vervangen door aangepaste bepleistering teneinde de doorgang van vocht of achtergebleven hygroscopische zouten vanuit het metselwerk te verhinderen.

INJECTEREN VAN MUREN OP UW MAAT

De noden van uw woning alsook uw persoonlijke wensen verschillen van eender wie. Om deze reden bieden wij bij Aqua Protect de mogelijkheid om te kiezen tussen twee producten bij het injecteren van uw muren: de nieuwe Aqua creme© en Aquagel.

INJECTEREN VAN MUREN MET AQUACREME

Wenst u graag snel droge muren die u bijgevolg snel kan afwerken? Kies dan resoluut voor onze nieuwe Aqua creme©.

Ontdek meer over onze succesformule

INJECTEREN VAN MUREN MET AQUAGEL

Onze eigen ontwikkelde Aquagel biedt sluitende garanties voor een droge muur. Met dit ATG-gecertificeerd product krijgt u geen verrassingen achteraf.

Officieel uniek: echte onderbouwde garanties

Ter bescherming van de consument onderzoekt het WTCB (Wetenschappelijk Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf) sinds 2011 de kwaliteit van de producten, processen en bedrijven inzake vochtbestrijding alsook optrekkend vocht en de te injecteren muren.

Wij zijn op vandaag het enige aannemingsbedrijf in de vochtbestrijding dat op alle vlakken die kwalificaties kan voorleggen.

Product met de beste resultaten

Wij beschikken met de AQUAGEL over een eigen ATG-gecertifieerd (*) product tegen optrekkend vocht. Hiermee wordt bevestigd dat ons product de beste resultaten biedt bij het injecteren van muren en dit ongeacht de vochtigheidsgraad.

Dankzij het ATG-label is er geen twijfel rond het gebruikte product mogelijk:

  • U kan op een éénvoudige en transparante manier de efficiëntie van onze injectiegel beoordelen.
  • U kan rekenen op onze constante kwaliteitsstandaard. Door de voortdurende controle in het productieproces wordt de kwaliteit van het product voor het injecteren van muren gegarandeerd.

ATG(*) Het ATG-label houdt in dat het bouwproduct gunstig beoordeeld werd. Dit staat vermeld in de Algemene Technische Goedkeuring. Het enige Belgische goedkeuringsinstituut dat deze technische goedkeuringen aflevert is het BUtgb (Belgische Unie voor de technische goedkeuring in de bouw). Het BUtgb maakt deel uit van het WTCB. Meer info vindt u terug via www.butgb.be en www.wtcb.be.

Juiste uitvoering

Er wordt bevestigd dat de door ons gebruikte methode bij het injecteren van muren de juiste manier is om doeltreffende resultaten te bekomen. Met andere woorden wil dit zeggen dat alles volgens de regels van de kunst gedaan wordt.

Op regelmatige basis wordt door het BCCA een werfcontrole gedaan.  In de praktijk betekent dit dat het complete verloop van een werf in uitvoering ter plaatse gevolgd wordt.

BCCAHet BCCA is de gespecialiseerde certificatie-instelling in de bouw die het Procescerficaat aan ons toewijst. Het BCCA maakt deel uit van het WTCB. Meer info vindt u terug via www.bcca.be en www.wtcb.be

Geen verrassingen!

De som van de drie pijlers, op het vlak van product, uitvoering en beleid, brengt logischerwijs een echt onderbouwde garantie van 30 jaar voor de oplossing van uw vochtprobleem met zich mee.  Verrassingen achteraf zijn uitgesloten.

Kwaliteitsbeleid

Ons bedrijf is in het bezit van het Construction Quality-label. Construction Quality is het op maat gemaakt alternatief voor de ISO-normen met dit verschil dat de ontwikkeling ervan uitsluitend van toepassing is op de bouwsector. De pijlers zijn administratieve kwaliteit, vaktechnische kwaliteit en klantentevredenheid. Zoals u kan zien gaan wij veel verder dan enkel het injecteren van muren.

Dit label wordt enkel toegekend aan aannemers die:

  • Er niet voor terugdeinzen om hun klanten bikkelharde garanties te bieden over de kwaliteit van de werken.
  • Hun onderneming met een langetermijnvisie leiden.
  • Succes niet zien als een eindbestemming, maar als een logisch gevolg van een doorgedreven beleid dat in het teken staat van kwaliteit.

Construction Quality maakt deel uit van het WTCB. Meer info vindt u terug op www.constructionquality.be en www.wtcb.be

Product met de snelste droging van uw muren

De gepatenteerde Aqua creme is het resultaat van jarenlange praktische ervaring in de vochtbestrijding in combinatie met diepgaand onderzoek naar opstijgend vocht. De revolutionaire formule zorgt ervoor dat uw muren tweemaal sneller uitdrogen dan om het even welke andere behandeling.