phoneBel ons nu0800/97 467

95,7% rating

Samen vochtproblemen aanpakken, samen besparen

Als we het vochtprobleem in meerdere huizen binnen dezelfde gemeente kunnen aanpakken, werken we heel efficiënt.

Daar laten we u graag van mee profiteren.

Last van vocht in huis? Vraag hier je gratis diagnose

Verzenden

1 op 5 woningen in België heeft te kampen met vochtproblemen. Ook in uw gemeente zijn er heel wat huizen die geteisterd worden door opstijgend vocht, schimmels, condensproblemen of een natte kelder.


Bewust kiezen voor duurzame en professionele vochtbestrijding is op lange termijn de beste manier om uw wooncomfort te verbeteren én uw gezondheid te waarborgen.


Op dit moment pakken we het vochtprobleem in een gezinswoning bij u in de buurt aan.

Waarom kiezen voor professionele vochtbestrijding van Aqua Protect?

  • Hoe sneller vochtproblemen professioneel worden aangepakt, hoe gunstiger voor uw woning, uw budget én uw gezondheid. Hoe sneller vochtproblemen professioneel worden aangepakt, hoe gunstiger voor uw woning, uw budget én uw gezondheid.
  • Kiezen voor een professionele en gecertifieerde firma met 5000 werven per jaar, betekent kiezen voor zekerheid op het vlak van een correcte uitvoering en echte garanties. Kiezen voor een professionele en gecertifieerde firma met 5000 werven per jaar, betekent kiezen voor zekerheid op het vlak van een correcte uitvoering en echte garanties.
  • Kiest u voor Aqua Protect, dan clusteren we onze werken in uw gemeente. Op die manier kunnen we u een administratieve korting van 250 euro aanbieden. Kiest u voor Aqua Protect, dan clusteren we onze werken in uw gemeente. Op die manier kunnen we u een administratieve korting van 250 euro aanbieden.

Hoe gaan wij verder te werk?

  1. 1 U wordt eerstdaags gecontacteerd voor een vrijblijvende afspraak.
  2. 2 Een vochtexpert komt bij uw thuis langs voor een gratis diagnose.
  3. 3 U krijgt een vrijblijvende prijsofferte op maat.
  4. 4 U beslist of u op onze gedetailleerde offerte wenst in te gaan en ontvangt 250 euro burenkorting.

Algemene voorwaarden

Deze korting van €250 is inclusief BTW en is enkel geldig bij een minimumorder van €1060 inclusief BTW en op de overeenkomst die u tussen 1 juni 2019 en 31 juli 2019 bevestigt. 1 bon per klant.  Niet cumuleerbaar met andere promoties of kortingen.