phoneBel ons nu0800/97 467

95,7% rating

Gratis diagnose
klik hier

Opstijgend Vocht Antwerpen

Opstijgend vocht behandelen? Dan zit u goed bij ons. 

Met per jaar zo'n 5000 werven, kunnen we een onmiskenbare expertise voorleggen.

Ondertussen konden we het opstijgend vocht behandelen bij heel wat Antwerpse gezinnen en zo de gepaste oplossing bieden voor hun vochtprobleem.
 

Last van optrekkend vocht? Uw Antwerps vocht-expert komt graag even langs voor een grondige en vrijblijvende diagnose.

Gaat het effectief om opstijgend vocht, dan wordt een gratis offerte op maat opgemaakt.  Afhankelijk van het schadebeeld wordt bekeken of er ook een afwerkingslaag nodig is.


Hieronder kunt u enkele spontane getuigenissen van tevreden Antwerpse klanten terugvinden.

pinDhr. Barthel, 2800, Mechelen, Antwerpen

 "Beste, U man stond 6u40 voor de deur en heeft de klus snel en netjes geklaard zodat ik zelfs op tijd kon gaan werken. Compliment! Vriendelijke groeten" 

pinMevrouw AERTS, 2800, Mechelen, Antwerpen

 Heel erg bedankt voor jullie nette manier van werken. Wij realiseren ons dat de uitvoerders echt proper werk hebben geleverd en wilden dit ook nog laten weten!" 

Een tevreden klant - Opstijgend vocht behandelen

pinFamilie Seghers, 2627 Schelle, Antwerpen

 ""Hello, Vandaag heeft een werknemer van u onze muur de behandeling tegen opstijgend vocht gegeven + nieuwe bepleistering aangebracht. Wij zijn zéér tevreden over het geleverde werk!! Zéér correcte en propere uitvoering. Een pluim voor de uitvoerder Vriendelijke groeten,"" 

pinDe heer Gysemans, 2500, Lier, Antwerpen

 "Aquality Protect kwam langs voor de behandeling van opstijgend vocht in mijn woning. Ik wou gewoon laten weten dat ik super tevreden ben over het geleverde werk!" 

pinDe Heer Jacobs, 2950, Kapellen, Antwerpen

 "Ik ben zeer tevreden over de manier waarop de werken tegen opstijgend vocht zijn uitgevoerd. Zeer vriendelijke persoon (erwin) en proper gewerkt. (koester zo een personen want dit zijn witte merels)" 

Tevreden na opstijgend vocht behandelen  (Antwerpen)

pinDe Heer Goris, 2530, Boechout, Antwerpen

 "Over de ganse lijn ben ik tevreden over aquality protect. Blij dat ik voor jullie heb gekozen." 

pinDe heer Peeters, 2000 Antwerpen

 "De werken werden snel en zorgvuldig uitgevoerd waarvoor dank. Ik zal jullie zeker aan vrienden en kennissen aanraden." 

pinMevrouw Lietaert,2600 Berchem, Antwerpen

 "Ik ben heel tevreden over jullie. Iedereen komt stipt op de afspraak, prima opvolging,... Er zijn duidelijke garanties, externe controles, eigen controles,... kortom kan niet beter." 

pinFamilie Thys-Pauwels, 2250 Olen, Antwerpen

 Beste,

Bij deze willen wij onze dank betuigen aan de heer Frank. Van alle vertegenwoordigers die we gecontacteerd hadden ivm met vochtige badkamermuren, was hij de enige die van mening was dat we met een lek te maken hadden en niet met opstijgend vocht zoals de anderen beweerden. Eerlijkheidshalve moeten we toegeven, dat we in eerste instantie door de zekerheid en de kordate aanpak van Frank een beetje uit ons lood geslagen waren. Maar door zijn toedoen hebben we toch de lekdetectie laten uitvoeren, omdat we een juiste en definitieve oplossing zochten voor ons vochtprobleem. Resultaat: … een lek!
Dankzij Frank hebben we niet alleen een boel geld gespaard, maar kunnen we ook ons probleem juist en definitief oplossen.
Jullie hebben dan wel geen nieuwe klant aan ons , maar we zullen jullie bij iedereen aanbevelen. Een zaak waar eerlijkheid en vertrouwen boven de pure commercie staan; top! 

Opstijgend vocht behandelen kent geen geheimen voor ons.
Wenst u meer te weten over wat optrekkend vocht veroorzaakt en welke kwalijke gevolgen dat met zich meebrengt? Lees dan zeker hier verder.

Naast opstijgend vocht, zijn er ook heel wat andere vaak voorkomende vochtproblemen zoals een natte kelder, een lekkende platte daken of schimmel - en condensproblematiek in huis. Op onze pagina referenties leest u meer over hun ervaringen met onze oplossingen.
 

51.055607,4.458982
9
51.055607,4.458982

Aqua Protect
Schaliënhoevedreef 20T
2800 Mechelen

/media/img/icon-marker.png

Onze troeven op een rij

  • Hoogste klantentevredenheidsscores Hoogste klantentevredenheidsscores
  • Via ons online platform kan iedere klant zijn dossier opvolgen Via ons online platform kan iedere klant zijn dossier opvolgen
  • Geen verrassingen achteraf dankzij onderbouwde garanties Geen verrassingen achteraf dankzij onderbouwde garanties
  • Erkende uitvoering en gekwalificeerde producten Erkende uitvoering en gekwalificeerde producten
  • Erkend door meerdere officiele instanties Erkend door meerdere officiele instanties
  • Onze 5000 werven per jaar vertalen zich in een onmiskenbare expertise! Onze 5000 werven per jaar vertalen zich in een onmiskenbare expertise!

Voor & Na

Voor behandeling tegen opstijgend vocht antwerpen Voor

Na behandeling tegen opstijgend vocht Antwerpen Na