phoneBel ons nu0800/97 467

95,7% rating

Gratis diagnose
klik hier

Opstijgend Vocht Limburg

Met zo'n 5000 werven die jaarlijks in goede banen worden geleid, kunnen we u een uitzonderlijke expertise voorleggen. 

Grondig opstijgend vocht behandelen kent dan ook geen geheimen voor ons en bij heel wat Limburgse gezinnen werd al een oplossing geboden voor hun vochtprobleem.

Uw woning heeft last van opstijgend vocht? Uw Limburgs vochtexpert komt geheel vrijblijvend graag bij u langs voor een grondige diagnose van het vochtprobleem.

In functie van het schadebeeld bekijken we of u effectief te maken hebt met opstijgend vocht en of er naast het injecteren van muren niet een afwerkingslaag moet voorzien worden.


Hieronder enkele tevreden Limburgse klanten die spontaan hun ervaring deelden.

pinDe Heer Wouters, 3970 Leopoldsburg, Limburg

 "Vandaag is een werknemer van uw firma, Mr William, de werken komen uitvoeren betreffende vocht problemen. Ik ben zeer tevreden met de werkwijze en uitvoering van de werken. Als het resultaat van het zelfde niveau is, zal ik vol vertrouwen de toekomst tegemoet zien. Alles is proper en netjes achtergelaten, ik kon het niet beter dromen. Proficiat." 

pinFam. DIERCKX, 3800 Sint Truiden, Limburg

 "Pas toen we onze benedenverdieping begonnen te renoveren werden we ons bewust van de vochtige toestand van de muren. Na wat opzoekingswerk werd ons duidelijk dat dit we dit het best lieten aanpakken door een gespecialiseerde firma. Een collega van het werk kende jullie en was zeer tevreden over jullie werkwijze en uitvoering. Op een zeer correcte wijze werd ons dossier behandeld. We wachten nog enkele weken om de muren te herschilderen maar konden het toch niet nalaten om jullie te bedanken voor jullie zeer gewaardeerde hulp." 

Opstijgend vocht Limburg - Een tevreden klant

pinDe Heer CUYVERS, 3680 Maaseik, Opstijgend Vocht Limburg

 "Zoals Frank weet hebben wij anderhalf jaar terug voor de kapotte en vochtige pleisterlaag in onze living enkele firma’s gecontacteerd. Hij kwam heel rustig en deskundig over. Wij hadden het gevoel dat hij oprecht advies gaf. Na alle offertes te hebben bekeken, kozen we voor ons buikgevoel en we hebben het ons niet beklaagd. De werken werden mooi uitgevoerd en het opstijgend vocht is weg. Na de drogingstermijn hebben we alles laten afwerken en zitten we terug met plezier in onze living! Dit mag ook wel eens algemeen geweten zijn." 

pinFamilie Vanrutten, 3800 Sint-truiden, Opstijgend vocht Limburg

 "Correcte diagnose, zeer stipte en vriendelijke werklui, goede en propere uitvoering en perfecte afwerking. Zelfs de schilder die achteraf onze woning kwam behangen was vol lof. Kortom Aquality Protect is een firma zoals er meerdere moesten zijn, professioneel, eerlijk en correcte prijs. Wij zijn zeer tevreden en zullen jullie zeker aanraden bij familie en vrienden. Dikke proficiat aan de ganse crew." 

pinMevrouw Weetjes,3600 Genk, Opstijgend Vocht Limburg

 "Ze zijn de werken komen uitvoeren, ik kreeg een afgewerkte droge muur terug! Nu, slechts 2 maanden later is de muur volledig droog en heb ik een perfect afgewerkte muur. Ik kan Aquality Protect aan iedereen aanbevelen!" 

Tevreden na behandeling huis tegen opstijgend vocht Limburg

Als erkend vochtexpert is opstijgend vocht behandelen 1 van onze specialiteiten en kunnen we maar liefst 30 jaar garantie garanderen. 

Indien u meer informatie wenst over de nadelige effecten van opstijgend vocht en de oorzaak, dan kunt u hier terecht.

Opstijgend vocht is zeker niet het enige vochtprobleem waar heel wat Belgische huizen mee te maken krijgt. Ook een lekkend plat dak, een natte kelder of schimmel in huis zijn vaak voorkomende vochtproblemen. Op onze pagina referenties kunt u meer  ervaringen terugvinden van tevreden klanten.

50.980446,5.530847
9
50.980446,5.530847

Aqua Protect
Weg naar As 284
3600 Genk

/media/img/icon-marker.png

Onze troeven op een rij

  • Hoogste klantentevredenheidsscores Hoogste klantentevredenheidsscores
  • Erkend door meerdere officiele instanties Erkend door meerdere officiele instanties
  • Erkende uitvoering en gekwalificeerde producten Erkende uitvoering en gekwalificeerde producten
  • Geen verrassingen achteraf dankzij onderbouwde garanties Geen verrassingen achteraf dankzij onderbouwde garanties
  • Via ons online platform kan iedere klant zijn dossier opvolgen Via ons online platform kan iedere klant zijn dossier opvolgen
  • Onze 5000 werven per jaar vertalen zich in een onmiskenbare expertise! Onze 5000 werven per jaar vertalen zich in een onmiskenbare expertise!

Voor & Na

Opstijgend vocht behandelen: Foto VOOR de werken Voor

Opstijgend vocht behandelen: Foto NA dat de werken werden uitgevoerd Na