phoneBel ons nu0800/97 467

95,7% rating

Gratis diagnose
klik hier

Opstijgend Vocht Oost Vlaanderen

Opstijgend vocht behandelen in Oost Vlaanderen? Ook hier kan Aqua Protect u de meest uitgebreide lijst voorleggen van tevreden klanten.
Dankzij onze waterdichte vakkennis konden wij ondertussen al heel wat Oost-Vlaamse familie's verlossen van hun vochtproblemen. Jaarlijks worden zo'n 5000 werven door ons in goede banen geleid.

U heeft last van opstijgend vocht? Dan komt de vochtexpert uit uw regio graag langs bij u voor een vrijblijvende en grondige diagnose.

In functie van het schadebeeld bekijken we of het daadwerkelijk om opstijgend vocht gaat en of er al dan niet een afwerkingslaag noodzakelijk is.


Hieronder enkele spontane getuigenissen van tevreden klanten uit Oost Vlaanderen

pinMevrouw Smeekens, 9050 Gentbrugge, Oost Vlaanderen

 "Alles is echt heel goed verlopen . De uitvoerder was echt iemand die alles perfect gedaan heeft . Hij was heel secuur , echt een topmedewerker voor jullie firma . Achteraf alles proper opgekuist . Mijn moeder was enorm tevreden . Groeten" 

pinDe heer De Bundel, 9680 Maarkedal, Oost Vlaanderen

 ""Beste, De werken zijn , op het schilderen na, afgelopen . Zelden zo’n goede vaklui in huis gehad; snel- en hardwerkend, en niet te vies om elke dag de boel op te kuisen ( dwijlen ! ) . Merçi mannen, merçi Franky en Pedro . Ik zie jullie nog voor de afwerking . Mvg,"" 

Opstijgend vocht behandelen in Oost vlaanderen - Een tevreden klant

pinDhr. De Maeyer, 9200 Baasrode - Dendermonde, Oost Vlaanderen

 "Klein woord van dank aan het volledige Aquality – team. - Proper gewerkt. - En al even proper afgewerkt en hersteld terug. Dikke mercie! We zeggen het voort ;-). Groeten," 

pinFamilie Cobbaert, 9400 Voorde, Oost Vlaanderen

 "Toen ik de woning twee jaar geleden kocht, bleek het dat ik met vocht zat. De roofing die in de tijd is geplaatst geweest zat te laag. Na het lezen van enkele artikels wist ik dat het niet gezond was voor mij en voor mijn huis. Ik raadpleegde enkele firma’s en zo kwam ik bij Aquality Protect op basis van de prijs en de professionaliteit van de medewerkers heb ik gekozen met hen samen te werken. Na hun oplossing heb ik geen problemen meer gehad en is mijn huis vochtvrij." 

pinFamilie Maes, 9140 Temse, Oost Vlaanderen

 "Beste Via deze weg wil ik jullien nogmaals bedanken. Zowel de absolute correctheid als het nette werk verdienen zeker mijn waardering. De vriendelijkheid en deskundigheid van de uitvoerders zorgen voor een resultaat dat mag gezien worden. ik raad jullie zeker aan!" 

Tevreden na behandeling huis tegen opstijgend vocht

pinMevrouw VERMEERSCH, 9000 Gent, Oost Vlaanderen

 "Bij deze hadden wij jullie graag bedankt voor het goede werk dat er geleverd is. Het resultaat mag er zijn. Wij wensen jullie nog alle succes toe in de toekomst!!!" 

pinDe Heer DEMUYNCK, 9300 Aalst, Oost Vlaanderen

 "Vorige week kwamen jullie werken uitvoeren bij ons. De mensen die we over de vloer kregen hebben hun werk echt goed gedaan. Wij zijn alvast van jullie kunnen overtuigd, we zullen jullie zeker aanraden bij vrienden en familie!" 

pinFam. Van Doornselaer, 9000 Gent, Oost Vlaanderen

 "Vooraf werd er duidelijke en volledige informatie gegeven over hoe de werken zouden verlopen. Dit deed ons vertrouwen in de firma sterk stijgen waardoor we ook beslisten om voor jullie te kiezen. Er was een goede opvolging van de afspraken en we zijn ook zeer tevreden over de uitvoerders. 2 uiterst vriendelijke en correcte mensen. Dank omdat onze woning met respect aangepakt werd." 

pinFamilie Dhooge, 9968 Oosteeklo, Oost Vlaanderen

 "Mijn vrouw en ik willen niet nalaten om jullie te bedanken voor het goede en professionele werk dat uw 2 mensen ( ploegbaas en helper ) hier bij ons hebben uitgevoerd. Ze hebben het werk uitgevoerd alsof het voor hen zelf was. Ze hebben het werk correct uitgevoerd, waren altijd op tijd zoals afgesproken geen schade of niets anders. Ik ken de naam van die 2 heren niet doch geef ze nogmaals onze gemeende groeten en nogmaals bedankt voor de goede samenwerking." 

pinFamilie Deman,9880 Aalter,

 "Ik heb net mijn muren laten injecteren tegen opstijgend vocht door de firma Aquality protect. Ik heb ze gekozen omdat ze stap voor stap werken. 1/Thuisbezoek van de vertegenwoordiger. Volledig huis bekeken. Prijs gemaakt volgens plan. 2/Zelf terug contact opgenomen. Vertegenwoordiger terug langs gekomen. Contract gemaakt en getekend. 3/ Werfleider langsgekomen. Alles nauwkeurig heropgemeten, moeilijke punten besproken. Tweede controle van het vochtprobleem. Hij nam er zeker zijn tijd voor (+-1.5u. Datum en uur vastgelegd voor de uitvoering van de werken. 4/Een ploeg van 2 personen hebben de werken uitgevoerd. Zeer beleefde en vriendelijke mensen. Alles proper achtergelaten. Kortom. No nonsense en alles zoals het hoort en beloofd is." 

pinFamilie Boone, 9000, Gent, Oost Vlaanderen

 Beste Philip,

Deze mail om u en uw firma te bedanken voor de correcte en snelle afhandeling van de werken die bij ons dienden uitgevoerd te worden.

Zoals afgesproken bood uw uitvoerder zich stipt om 7 uur aan bij ons, waarna hij onmiddellijk begon met het afdekken van de vloer en het gaanpad dat hij nodig had voor de uitvoering van de werken.
Hij voerde vervolgens de werkzaamheden met zorg en de nodige voorzichtigheid uit, wat resulteerde in een minimum aan stofvorming en vervuiling. Hij voerde de werken zorgzaam en zorgvuldig uit en gaf ons zeer bevredigende antwoorden op onze vragen.

Na het beëindigen van de werkzaamheden kuiste hij zijn werkplek en het gaanpad zorgvuldig op, waardoor de plaats zeer proper werd achtergelaten.

Wij zullen zeker niet nalaten uw firma aan te prijzen bij vrienden en kennissen als de gelegenheid zich daartoe aanbied.


Met vriendelijke groeten
Ria en Willy  

pinDhr. Van Gehuchten,9200 Grembergen,

 Geachte,

Bij deze laat ik weten dat de werken gisteren werden uitgevoerd volgens afspraak.

De man, die de werken uitvoerde, verdient een dikke pluim, hij is een
stielman van den ouden stempel die handelt met kennis vn zaken, niet afgevend en
plichtsbewust, deze vaklui dient men op handen te dragen, zij lopen er niet dik bezaaid,
laat staan dat men ze nog vindt!

Nen dikke proficiat voor jullie kennis van zaken, de uitvoering is top, koester zulke stielmannen.

Vriendelijke groeten,  

pinFam. Goossens, 9240 Zele,

 Geachte,

Ik zou u oprecht willen bedanken voor het mooie en proper
afgewerkte werk dat uw mensen hebben afgeleverd.

Eerlijk gezegd dit vind je zomaar niet meer. Laat ons hopen
dat het resultaat even schitterend mag zijn en dan heb je weer
een super contente klant gemaakt die niet zal nalaten dit
verder te vertellen.  

pinMevrouw Van Loo, 9270 Laarne,

 Beste Philip en medewerkers,

Na lang twijfelen of ik de woonkamers een opknapbeurt ging geven of niet,contacteerde ik de huisbaas ivm de vochtproblemen die toch meer en meer zichtbaar werden en ook de meubelen problemen begonnen te vertonen....

Huisbaas besliste om enkele bedrijven te contacteren waaronder Aquality Protect.

De regioverantwoordelijke Philip kwam op een namiddag langs,
nam voldoende tijd om alles te bekijken en we gingen dan maar rond de tafel zitten,samen met de huisbaas werd alles meermaals(huisbaas slechthorend...)besproken en voorstellen gedaan.
Huisbaas tekende meteen,zonder overleg met zijn andere familieleden,het contract.
Was alleen maar in mijn voordeel,en wist ik zeker we kunnen eraan beginnen...

Na enkele dagen kreeg ik mail met startdatum voor de werken,dit was niet voor mij doenbaar(werkt nachtdienst) was geen enkel probleem en nieuwe datum is meteen voorgesteld.
Een werkman ging enkele dagen voor de start van de "grote werken" contact met mij opnemen om afspraak te maken voor de voorbereidingswerken uit te voeren.deze zijn geweest en alles zo goed en proper achtergelaten!
Er werd meteen een datum afgesproken wanneer zij terugkwamen om "de kleine werkjes" terug in orde te brengen.

Eerste werkdag: stipt op tijd, maakten geen bezwaar dat er nog enkele meubelen in de kamers stonden(oef) als alleenstaande onmogelijk om de zware grote stukken buiten of door de venster te steken.
Ze begonnen er onmiddellijk in te vliegen:,vloeren beschermen,stopcontacten afplakken,deuren beschermen,hoogte aftekenen(1m)
Na het boren en kappen werd alle vuil buiten in een grote jute zak verzameld...
Opstijgend vocht behandelen door te injecteren kon beginnen en het membraam werd geplaatst,
en alles werd al klaargezet voor de volgende dag!

Tweede werkdag:daar waren ze terug,stipt op tijd en met volle moed begonnen ze er weer aan:bepleisteren en controleren....
Dan het beëindigen van de werkzaamheden en de "propere" opkuis(geen steentje bleef er liggen)

Kan alleen maar melden dat jullie firma prima werkkrachten heeft die prachtig werk leveren!!!
Ik laat het reclamebord nog hangen!!!!!!!  
„ 

pinFAMILIE VERBRAEKEN AAN HET WOORD

 In de gemeente Vrasene woont de familie Verbraeken. Dit jonge koppel heeft een woning met bijhorende hobbystal gekocht. Michiel is Process Operator in een chemisch bedrijf en zijn vriendin Stephanie  verwelkomt de klanten in een stijlvolle Italiaanse kledingzaak.
Wat was het probleem?
“We hadden het vermoeden dat er iets mis was. We zagen rare vlekken op de muren : dit was letterlijk en figuurlijk een teken aan de wand…”
Waarom wou u het probleem oplossen?
“Er was gelukkig nog geen sprake van een groot vochtprobleem maar de muren werden alvast geïnjecteerd. Het werd onmiddellijk gedaan om nadien nodeloze kosten aan de afwerking en decoratie te vermijden.” Hoe verliep het na het eerste contactname?
“Het allereerste contact werd met de adviseur op de bouwbeurs gelegd. Wij hadden onze plattegronden bij. Deze dienden als basis voor de uitwerking van de behandeling. De adviseur heeft voor alle zekerheid toch nog een plaatsbezoek gebracht om op de muren een zouttest te doen. De test gaf als resultaat dat er zouten in de muur zaten. Een volledig gedocumenteerde en duidelijke prijsopgave werd nadien door de adviseur bij ons thuis toegelicht.
Hij was zeker niet opdringerig.”
Waarom heeft u voor Aquality Protect gekozen?
“De complete organisatie en alles errond gaf onmiddellijk het nodige vertrouwen. We voelden er ons goed bij dat de adviseur het vereiste expertiseniveau had. Ook werden overal de verticale barrières voorzien wat bij andere bedrijven meestal niet het geval was.
Het negeren van deze barrières kan nadien voor een serieuze kater zorgen…
Daarbovenop werd er een correcte prijs opgegeven.”
Wat gebeurde er na uw akkoord?
“De dienst planning heeft mij gebeld met een voorstel van datum om de werken uit te voeren. De uitvoerende ploeg was stipt op tijd. Men was oprecht vriendelijk en is te werk gegaan zoals eerder afgesproken. De ploeg heeft mijn huis in een correcte staat achtergelaten.”
Zou u het bedrijf aanbevelen en zo ja, waarom?
“Ja, dit is intussen ook al gebeurd. De reden waarom we dit doen is omdat er goed werk, tegen de beloofde prijs, geleverd wordt. Daarnaast zijn snelheid, stiptheid en opvolging van groot belang binnen ons renovatieproject. Kortom, dit zijn mensen waar u kan op rekenen 

Opstijgend vocht behandelen in Oost Vlaanderen bij de familie Verbraeken

Over het hele land kan Aqua Protect referenties voorleggen en dit niet enkel voor opstijgend vocht.

Ook bij het oplossen van vochtige kelders, schimmels en condens maar ook voor lekkend platte daken kunnen we heel wat tevreden klanten voorleggen. Op onze referentiepagina delen zij hun ervaring met ons.

Benieuwd naar de gevolgen van Opstijgend vocht en naar de oorzaak? Hier kom je er alles over te weten.

 

51.036993,3.736487
9
51.036993,3.736487

Aqua Protect
Gaston Crommenlaan 4 bus 0501
9050 Gent

/media/img/icon-marker.png

Onze troeven op een rij

  • Hoogste klantentevredenheidsscores Hoogste klantentevredenheidsscores
  • Via ons online platform kan iedere klant zijn dossier opvolgen Via ons online platform kan iedere klant zijn dossier opvolgen
  • Geen verrassingen achteraf dankzij onderbouwde garanties Geen verrassingen achteraf dankzij onderbouwde garanties
  • Erkende uitvoering en gekwalificeerde producten Erkende uitvoering en gekwalificeerde producten
  • Erkend door meerdere officiele instanties Erkend door meerdere officiele instanties
  • Onze 5000 werven per jaar vertalen zich in een onmiskenbare expertise! Onze 5000 werven per jaar vertalen zich in een onmiskenbare expertise!

Voor & Na

Voor behandeling tegen opstijgend vocht Voor

Na behandeling tegen opstijgend vocht Na