phoneBel ons nu0800/97 467

95,7% rating

Gratis diagnose
klik hier

Opstijgend Vocht Vlaams Brabant

 

Heeft uw woning last van opstijgend vocht? De vocht expert uit uw regio komt dan graag even langs bij u voor een gratis en diepgaande diagnose.

Aan de hand van onze professionele apparatuur wordt er nagegaan of het effectief om optrekkend vocht gaat en of het noodzakelijk is om een afwerkingslaag te voorzien. Dit in functie van het schadebeeld.

Het opstijgend vocht behandelen kent geen geheimen voor onze gekwalificeerde vakmensen.

Met 12 jaar ervaring, en ondertussen een 5000tal werven die jaarlijks met de nodige toewijding tot een goed einde worden geleid, kunnen we u de nodige expertise en knowhow voorleggen.

Heel wat gezinnen werden zo definitief van hun vochtprobleem verlost.


Hieronder enkele spontane getuigenissen van tevreden Vlaams-Brabantse klanten.

pinMevrouw Lietaert, 1741 Wambeek, Vlaams Brabant

 Beste,

Ik wil jullie allen bedanken om, ondanks de ziekte van twee medewerkers, er toch voor te zorgen dat de behandeling van onze muren op korte termijn is kunnen gebeuren.

Ik wil bovendien graag melden dat we heel tevreden waren over de twee techniekers die de werken zijn komen uitvoeren.
Vooral de inzet van de technieker die voor ons een dag vakantie heeft opgeofferd, appreciëren wij heel erg, maar uiteraard ook de kwaliteit en de zorg van hun werk.
Dit verdient zeker een pluim!

Met vriendelijke groet,  

pinFamilie Wauters,3290 Diest, Vlaams Brabant

 "Ik heb enkele maanden geleden gekozen om mijn muur te laten behandelen tegen opstijgend vocht. De injectie en afwerking zijn vlekkeloos verlopen. De firma was heel correct en stipt! Ik wil onmiddellijk terug werken met deze firma, en kan Aquality protect aan iedereen aanraden." 

Opstijgend vocht behandelen in Vlaams Brabant - tevreden klant

pinDe heer Bex,3020 Herent, Vlaams Brabant

 "Op 17augustus heb ik mijn muren laten behandelen tegen opstijgend vocht en ben heel kontent over de firma en het personeel dat heel proper heeft gewerkt." 

pinDe Heer Marcel Bartholomé, 3400, Landen, Vlaams Brabant

 "Hiermede wil ik u melden dat ik uw commerciële aanpak en bereidwilligheid tijdens uw bezoek gisteravond te Landen, Bovenpoorstraat 9, ten zeerste op prijs heb gesteld. Het doet plezier heden ten dage nog zulke mensen te mogen ontmoeten die niet uit zijn op eigen gewin maar vooral de klant met raad en daad willen bijstaan. Ik zal niet nalaten ten gepaste tijde hierover de nodige reclame te maken en zal zeker en vast terug op u beroep doen indien ik met een nieuw probleem zou te maken krijgen. Nogmaals bedankt en beste groeten." 

pinDe heer Dubois - Dalkia,1740 Ternat, Vlaams Brabant

 "Wij danken jullie voor het geleverd werk en het vlot afhandelen van deze zaak." 

Tevreden klant  na opstijgend vocht behandelen

pinDe heer Huleu,3090 Overijse, Vlaams-Brabant

 "Bedankt voor uw verslag. Het gedetecteerd lek in de controleput is ondertussen gedicht en tot nader order is er geen waterinfiltratie meer. Ik wil dan ook graag langs deze uw medewerker Marino Declercq bedanken voor zijn adequate aanpak." 

pinMevrouw Dieudonné-Daenen,3400 Landen, Vlaams-Brabant

 "In november lieten wij in ons huis werken uitvoeren door Aquality Protect. De diagnose was opstijgend vocht aan drie buitenmuren en er zou een bekuiping geplaatst moeten worden aan alle drie de muren, een heuse karwei dus. De werkmannen waren hier telkens op het afgesproken uur en werkten de klus af in twee dagen. Zoals afgesproken werden de muren na drie weken opnieuw bepleisterd en we zijn heel tevreden over het resultaat en vooral de manier van werken, heel netjes en met zorg voor de vloeren, die telkens ongeschonden achterbleven. Prijzen en termijnen werden gerespecteerd, zoals het hoort, en het proces van vaststelling tot oplevering verliep heel vlot. Ik zou Aquality Protect zeke aanraden aan familie en kennissen." 

pinEric Debondt, 1570, Tollembeek, Vlaams Brabant

 "Bij deze wil ik melden dat wij zeer tevreden zijn over het geleverde werk. Er werd tijdig begonnen en alles werd proper afgewerkt op de overeengekomen tijd. Wij zijn van de overtuiging dat het goede ook vermeld mag worden. U mag dan ook met onze groeten het personeel dat hiervoor bij ons geweest is, feliciteren met het uitgevoerde werk." 

pinFamilie Detruyer,1500 Halle, Vlaams-Brabant

 "Toen de bepleistering van de muur kwam door een vochtprobleem besloten we enkele offertes aan te vragen. We kwamen uiteindelijk uit bij Aquality Protect op basis van de professionaliteit van de medewerkers. Sedert zij een injectie hebben gedaan en de muur terug hebben afgewerkt heb ik geen enkel probleem meer ondervonden van het water in mijn huis. Ik was zeer tevreden over hen over de hele lijn." 

pinFam. De Maeyer – Van Hoorick, 1700, Dilbeek, Vlaams-Brabant

 "Gelieve uw werknemers die voor ons in Herne gewerkt hebben te feliciteren voor hun prima werk. Wij hopen dat het opstijgend vocht eindelijk bedwongen wordt." 

pinDe heer Mathijs, 3370, Boutersem, Vlaams-Brabant

 "Vandaag heeft uw technieker de werken uitgevoerd volgens het plan. Zelden hebben wij een stielman over de vloer gekregen die zo proper tewerk is gegaan en de werkvloer zo netjes heeft achtergelaten. Uw werknemer was bovendien zeer voorkomend en beleefd. Hij heeft ons de nodige uitleg verschaft en op al onze vragen een antwoord gegeven. Nogmaals een dank en proficiat." 

pinMr. Walker, 3078, Meerbeek, Vlaams-Brabant

 Geachte, Op 15 september  zijn uw werknemers Gerdy en Kris hier begonnen met de karwei. Bedoeling was uiteraard bestrijden van opstijgend vocht. Tijdens hun werkzaamheden hebben zij er mij attent opgemaakt dat er volgens hun nog een ander probleem (lek) zou kunnen aan de hand zijn. Een lekdetectie met uw firma werd snel geregeld en nog dezelfde voormiddag vond deze plaats. Er was inderdaad een lek. Ik ben die 2 mensen dankbaar dat zij eerlijk geweest zijn. Voor hetzelfde geld speldden ze me iets op de mouw dat mijn problemen wel zouden opgelost zijn door de injectie en handelden ze de klus verder af. Het strekt hun tot eer dat zij dit niet deden. Zo werd mij verder leed bespaard. Ondertussen is mijn vloer eruit, is het lek gedicht en werden in de living overal nieuwe leidingen gelegd. Vandaag zijn uw mensen, Gerdy en Kris, dan komen afwerken. Nogmaals mijn dank aan die mensen voor hun alertheid en eerlijkheid. 

pinDe heer Vlasschaert Wim, 1770, Liedekerke, Vlaams Brabant

 "Bedankt voor het geleverde werk. De werkman was er op tijd zoals voorzien, was vriendelijk en zijn werk is proper en verzorgd afgewerkt, proficiat. Men zegge het zeker voort." 

pinDe Heer Demulder, 3294, Molenstede, Vlaams-Brabant

 "Heden heeft één van uw medewerkers de laatste hand gelegd bij het injecteren van de muren van onze woning tegen opstijgend vocht. Deze persoon heeft 2 dagen keihard gewerkt. Alles werd altijd netjes gestofzuigd en opgeruimd. Hij heeft proper werk afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden over deze manier van de behandeling. U mag u gelukkig prijzen met zulke medewerker." 

pinDe Heer TRISTMANS, 3320, Hoegaarden, Vlaams-Brabant

 "Via deze weg had ik graag de firma bedankt voor het goede werk die jullie mannen geleverd hebben. Doe zo voort!" 

30 jaar garantie zonder verrassingen achteraf voor de behandeling van opstijgend vocht is een logisch gevolg van het kwaliteitsbeleid dat we als erkend vocht-expert voeren. 

Meer info over de kwalijke effecten van opstijgend vocht en wat de oorzaak is,  kunt u hier vinden.

Opstijgend vocht is een veelvoorkomend vochtprobleem in heel wat huizen in Belgie. Ook een schimmel - en condens in huis, lekkend plat dak of een natte kelder zijn vaak voorkomende vochtproblemen. Op de referenties-pagina kunt u meer ervaringen lezen van onze tevreden klanten.

51.055607,4.458982
9
51.055607,4.458982

Aqua Protect
Schaliënhoevedreef 20T
2800 Mechelen

/media/img/icon-marker.png

Uw voornaamste pluspunten

  • Hoogste klantentevredenheidsscores Hoogste klantentevredenheidsscores
  • Via ons online platform kan iedere klant zijn dossier opvolgen Via ons online platform kan iedere klant zijn dossier opvolgen
  • Geen verrassingen achteraf dankzij onderbouwde garanties Geen verrassingen achteraf dankzij onderbouwde garanties
  • Erkende uitvoering en gekwalificeerde producten Erkende uitvoering en gekwalificeerde producten
  • Erkend door meerdere officiele instanties Erkend door meerdere officiele instanties
  • Onze 5000 werven per jaar vertalen zich in een onmiskenbare expertise! Onze 5000 werven per jaar vertalen zich in een onmiskenbare expertise!

Voor & Na

foto opstijgend vocht behandelen: schadebeeld Voor

NA Foto:  opstijgend vocht behandelen, behandelde muur Na