phoneBel ons nu0800/97 467

95,7% rating

Gratis diagnose
klik hier

Opstijgend Vocht West Vlaanderen

Aqua Protect met hoofdzetel in West Vlaanderen, heeft dankzij de 12 jaar ervaring en 5000 werven per jaar een waterdichte expertise opgebouwd bij het behandelen van vochtige muren.

Uw regionaal vochtexpert komt graag bij u langs voor een deskundige en vrijblijvende grondige diagnose. Afhankelijk van het schadebeeld wordt bekeken of het effectief om opstijgend vocht gaat en of er al dan niet een afwerkingslaag noodzakelijk is.


Hieronder enkele spontane getuigenissen van tevreden West-Vlaamse klanten.

pinFamilie De Pauw, 8750 Wingene, West Vlaanderen

 We zijn zeer te spreken over jullie manier van werken. Daar wij zelf in de aannemingswereld zitten werd alles met een kritische bril bekeken. De know how van uw medewerkers is echt een troef. Houd je klanten verder op de hoogte omtrent het bedrijf. 

pinMevrouw Meert, 8800 Roeselare, West Vlaanderen

 We willen graag laten weten dat wij zeer tevreden waren over de stiptheid en het nette werk van uw werknemer! 

Opstijgend vocht behandelen - Een tevreden klant

pinFam. Bode, 8900 Ieper, West Vlaanderen

 Jullie mensen kwamen in april bij ons langs voor de injectie en afwerking van onze vochtige muren in de woonkamer. Het uitpleisterde deel van de muur mag gezien worden. De uitvoerders kennen hun job! 

pinMevrouw Quintyn, 8750 Wingene, West Vlaanderen

 Het is een plezier om te kunnen samenwerken met mensen die stipt op tijd komen, hun werk goed doen en waar je ook nog met al je vragen terecht kunt! 

pinDe heer Dhaene, 8950 Hansbeke, West Vlaanderen

 Eerst opstijgend vocht behandelen. Daarna moet het behangen en schilderen nog 15 maanden wachten zoals jullie voorgeschreven hebben in de garantie-overeenkomst. We gaan ons daar zeker aan houden, want we willen blijvend tevreden zijn over jullie werk. Want dat wil ik toch eens zeggen: jullie hebben ( weeral – ook toen jullie bij m’n ouders hetzelfde gedaan hebben een paar jaren geleden ) zeer mooi werk geleverd. Ik ben echt heel tevreden voor het feit dat je de werf ook nog eens komen opvolgen bent. Dat bewijst voor mij dat jullie begaan zijn met de klanten en er niet alleen zijn om “te verkopen”. Langs deze weg wil ik de man die het komen uitvoeren is ( Patrick Dhoe – zou dat kunnen ? ) speciaal bedanken voor de precisie waarmee hij de werken uitgevoerd heeft. Je ziet zo dat die man zijn werk “met liefde” doet. Hopelijk zullen we na die 15 maanden nog steeds content zijn dat er geen opstijgend vocht meer te zien zal zijn. Maar ik heb heel goed begrepen dat ik van bij het minste signaal, jullie mag en moet bellen om het eventueel te komen oplossen. Ik zal zeker niet nalaten om jullie aan te prijzen, mochten er bij familie of vrienden ooit vochtproblemen opduiken. 

Tevreden na behandeling tegen opstijgend vocht

pinFamilie Vantighem, 8800 Rumbeke, West Vlaanderen

 De heer en mevrouw Vantighem uit Rumbeke danken u voor de snelle en vriendelijke service van jullie bedrijf. Dat mag ook eens gezegd worden vinden wij. Vriendelijke groeten Eddy en Marie-Claire. 

pinGeert Staelens, 8530 Harelbeke, West Vlaanderen

 Dank u voor uw snelle reactie. Ik verkies namelijk dat de klanten zelf met uw firma afspraak maken. Normaal zeggen wij wel dat men met onze groeten moet bellen maar wellicht doet niet iedereen dat. Niet getreurd evenwel... uw firma doet schitterend werk en dit is het enige wat telt voor ons kantoor. 

pinFamilie Dewulf, 8800 Roeselare, West Vlaanderen

 In de woonplaats van onze rijwoning hadden wij last van opstijgend vocht en bijgevolg geurhinder. Het behangpapier kwam zelfs los. De oorzaak was opstijgend vocht. Nu de werken zijn uitgevoerd kunnen wij zeggen dat deze perfect uitgevoerd werden en zonder overbodige werkuren. 

pinFamilie Balint-Deboot, 8000 Brugge

 Geachte,

Zopas zijn de werken uitgevoerd door jullie firma.
In naam van Mijn vrouw en mezelf wil ik jullie firma van harte danken en feliciteren voor het geleverde werk.
Met de nodige zorg en kennis werden de werken uitgevoerd.
Vanaf het eerste contact met vertegenwoordiger tot de afspraak voor de start van de werken, en het uitvoeren van de werken zelf verdienen jullie team onze grote waardering.

Wij zullen alvast jullie ten zeerste aanprijzen aan mensen die dezelfde problemen hebben in huis zoals wij gehad hebben.
Indien mogelijk graag onze felicitaties overmaken aan de betrokken personen,en vooral de werkman die de werken heeft uitgevoerd.
Want ik denk dat het altijd deugd doet af en toe een complimentje te krijgen.

Hartelijk dank en veel succes . 

pinFamilie Labeeuw, 8300 Knokke-Heist

 Ik wil met deze mail de firma Aquality Protect feliciteren. Wij zaten met een probleem van opstijgend vocht, we hadden al samengewerkt met een andere firma, maar zonder resultaat. Na de injectie en volledige afwerking door jullie uitgevoerd zijn onze vochtplekken volledig verdwenen. Proficiat! 

pinDe heer De Jonghe, 8000 Brugge in West Vlaanderen

 Dit schrijven alleen om te melden dat de werken perfect zijn uitgevoerd, zowel de informatie op technisch aspect en de afwerking. Ik kan de firma Aquality Protect aanbevelen. NB : ook stad Brugge had goede ref. vernomen over jullie firma.
 

pinDe heer Landuyt, 8720 Wakken in West Vlaanderen

 Geachte, Op 15 september  zijn uw werknemers Gerdy en Kris hier begonnen met de karwei. Bedoeling was uiteraard bestrijden van opstijgend vocht. Tijdens hun werkzaamheden hebben zij er mij attent opgemaakt dat er volgens hun nog een ander probleem (lek) zou kunnen aan de hand zijn. Een lekdetectie met uw firma werd snel geregeld en nog dezelfde voormiddag vond deze plaats. Er was inderdaad een lek. Ik ben die 2 mensen dankbaar dat zij eerlijk geweest zijn. Voor hetzelfde geld speldden ze me iets op de mouw dat mijn problemen wel zouden opgelost zijn door de injectie en handelden ze de klus verder af. Het strekt hun tot eer dat zij dit niet deden. Zo werd mij verder leed bespaard. Ondertussen is mijn vloer eruit, is het lek gedicht en werden in de living overal nieuwe leidingen gelegd. Vandaag zijn uw mensen, Gerdy en Kris, dan komen afwerken. Nogmaals mijn dank aan die mensen voor hun alertheid en eerlijkheid. 

pinDe heer Petitjean,8020 Oostkamp West Vlaanderen

 Op dinsdag 22/09 werden de werken bij mij uitgevoerd volgens overeenkomst. Ik hou eraan het bedrijf te danken voor de vlotte gang van zaken. Het team dat de werken uitvoerde getuigde van beleefdheid, netheid in werken en beroepsernst. Ik zou het op prijs stellen moesten jullie beide uitvoerders hiervoor feliciteren waarvoor dank. 

pinMevrouw Vancauwenberghe, 8530 Harelbeke West Vlaanderen

 Mevrouw Vancauwenberghe uit harelbeke liet gisteren onmiddellijk na de uitvoering van de werken, telefonisch weten dat ze uitermate tevreden is over de uitgevoerde werken tegen het opstijgend vocht. Zij kon dit niet schriftelijk doen wegens computerproblemen. 

Opstijgend vocht behandelen? Ook in West Vlaanderen kent optrekkend vocht geen geheimen voor Aqua Protect! Benieuwd naar de oorzaak en de schadelijke gevolgen van Opstijgend vocht? Hier kom je er alles over te weten.

Ook bij het oplossen van schimmel in huis, natte kelders of lekkend plat dak hebben we heel wat tevreden klanten. Lees meer over hun ervaring met Aqua Protect onze referentiepagina.

50.846818,3.175146
9
50.846818,3.175146

Aqua Protect
Muizelstraat 10
8560 Moorsele

/media/img/icon-marker.png

Onze troeven op een rij

  • Hoogste klantentevredenheidsscores Hoogste klantentevredenheidsscores
  • Via ons online platform kan iedere klant zijn dossier opvolgen Via ons online platform kan iedere klant zijn dossier opvolgen
  • Geen verrassingen achteraf dankzij onderbouwde garanties Geen verrassingen achteraf dankzij onderbouwde garanties
  • Erkende uitvoering en gekwalificeerde producten Erkende uitvoering en gekwalificeerde producten
  • Erkend door meerdere officiele instanties Erkend door meerdere officiele instanties
  • Onze 5000 werven per jaar vertalen zich in een onmiskenbare expertise! Onze 5000 werven per jaar vertalen zich in een onmiskenbare expertise!

Voor & Na

Opstijgend vocht behandelen: Foto genomen voor de werken Voor

Opstijgend vocht behandelen: foto genomen na de werken Na