phoneBel ons nu0800/97 467

95,7% rating

Gratis diagnose
klik hier

Snelle en professionele bestrijding van uw vochtproblemen

Aqua Protect pakt onze overeenkomst professioneel aan. Onze technische dienst bezoekt u alvorens het werk aanvangt om een volledige werfvoorbereiding samen te vatten in een uitvoeringsrapport. Wij voorzien onze medewerkers van het beste materiaal en de laatste spitstechnologieën om uw woning te behandelen. Gewapend met het uitvoeringsrapport als handleiding komen onze uitvoerders de oorzaken van uw vochtprobleem bestrijden. U staat zeker versteld van de snelle en verzorgde aanpak.

Aqua Protect is dé professional om uw vochtproblemen doeltreffend op te lossen. Als specialist behandelen wij uitsluitend opstijgend vocht, condensatieproblemen en vochtige kelders.

Vochtbestrijding met garanties

Aqua Protect begeleidt zijn klanten tot aan de afwerking. Na afloop van een drogingstermijn komt onze technische dienst nogmaals langs om het resultaat te bevestigen. Met andere woorden: wij verifiëren onze eigen werken. Wij investeren onophoudelijk in opleidingen van onze specialisten. Op deze manier garanderen wij ieder werk dat we uitvoeren. Dit verhaalt zich in 30 jaar garantie voor de behandeling tegen opstijgend vocht. Deze waarborg is het resultaat van de ervaring, de kwaliteit en de financiële stabiliteit van het bedrijf.

Premies

Momenteel zijn er voor problemen van opstijgend vocht, kelder- of ventilatieproblemen tal van premies voorhanden. De berekening is snel gemaakt… Wie te maken heeft met vochtproblemen, kan door een snelle aanpak dubbel besparen. Zowel op de energiefactuur als op het budget om het probleem op te lossen.

Meer info omtrent de regionale premies: Vlaams gewest: www.energiesparen.be,

Brussels Hoofdstedelijk gewest: www.ibgebim.be,

Waals gewest: energie.wallonie.be

Quality Pro biedt een unieke methode bij het meten van de betrouwbaarheid van een onderneming op de renovatiemarkt. Klik hier voor meer info.

Quality Pro

Technische dienst

Wij hebben technische diensten in Moorsele, Mechelen, Gent, Genk, Braine l’Alleud en Gosselies. U kunt ons bereiken op het gratis nummer 0800 / 97 467.